Overal op kantoor met Cloud Services

Je bedrijfsdata en software zijn tegenwoordig overal. Niet alleen op kantoor, maar ook op je smartphone in het restaurant, je tablet in een trein, je laptop als je bij de klant zit en thuis. Bedrijfsdata wordt overal gebruikt en gedeeld. Reden genoeg om al je bedrijfsdata op één centrale plek te bewaren: in de Cloud.

Veel van onze klanten bewaren hun bedrijfsdata in de Cloud. Zo kunnen zij overal en altijd bij hun bestanden. In de tijd vóór de Cloud stonden die bestanden – net als software en andere applicaties – op de eigen server of computer op kantoor. Documenten werden met een USB-stick of via e-mail meegenomen om thuis aan te werken. Dan was het vaak nogal lastig een bestand terug te vinden, want waar was het ook alweer opgeslagen en is dit wel de laatste versie? Cloud Services van de Ondernemingshelpdesk™ voorziet in diverse oplossingen.

Wat is die Cloud dan?

De Cloud is een veilige en betrouwbare locatie voor bestanden. Bestanden in de Cloud worden opgeslagen op servers in een goed uitgerust en beveiligd datacentrum. Afhankelijk van de juridische en technische veiligheidseisen kan dat datacentrum zich in Europa, Amerika of in Nederland bevinden. Ons datacentrum in Nederland valt onder de Nederlandse wetgeving. Voor specifieke vakgebieden en eis en dus goed geregeld! Daarnaast draait de Cloud op meerdere servers waardoor er bij calamiteiten geen problemen ontstaan.

Kostenbesparing door de Cloud

Met de Cloud hoef je geen software meer te updaten of te investeren in extra opslagcapaciteit. En dat is niet de enige kostenbesparing. De Cloud is – zonder grote investeringen of afschrijvingen – flexibel aan te passen aan groei of krimp van je bedrijf.


Verschillende Cloudoplossingen

De Cloud is er en gaat voorlopig niet meer weg. Elke dag worden nieuwe Clouddiensten gemaakt en worden bestaande functionaliteiten uitgebreid. Op dit moment biedt de Ondernemingshelpdesk™ onder andere de volgende diensten aan in de Cloud:

Hosted Exchange
het betrouwbare mailplatform van Microsoft waarmee je overal en altijd op welk device dan ook veilig toegang tot je mail, agenda en contactpersonen hebt.

Advanced Internet Backup
De Ondernemingshelpdesk™ heeft een geheel vernieuwde manier van Internet Back-up. Niet maar 1x per dag – zoals bij veel bedrijven nu het geval is – maar zo vaak je maar wilt.

Virtuele Private Desktop (VPD):
maak van elke computer je eigen computer. Dus kan je van waar ook ter wereld veilig bij je eigen vertrouwde bureaublad, inclusief programma’s en bestanden.

Hosted VoIP:
je complete VoIP-telefooncentrale in de Cloud

De voordelen op een rij

– geen investeringen meer in nieuwe hardware
– flexibel bij groei of krimp
– altijd van al je bestanden de meest recente versie voorhanden
– overal ter wereld veilig bij je eigen vertrouwde bureaublad, inclusief programma’s en bestanden
– mogelijkheid van elke computer of tablet je kantoorcomputer te maken
– overal en altijd op welk device dan ook bij je bestanden, applicaties, zakelijke mail, contactpersonen en agenda

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze Cloud Services of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de “Bel-mij” knop


Bel mij!

Short URL: http://j.mp/1NqJvlm