Pro-actief ICT-Beheer ontzorgt

Onze core business is automatisering. Hier zijn wij al sinds 1994 zeer gedreven mee bezig. Wij hebben ons in deze 23 jaar ontwikkeld tot een excellente dienstverlener die je al je ICT-zorgen uit handen neemt.

 

Actieve monitoring
Door middel van actieve monitoring zorgen wij ervoor dat je systemen constant in de gaten worden gehouden. Als we voorzien dat er iets staat te gebeuren, grijpen we snel en adequaat in. Vaak zelfs al voordat je iets in de gaten hebt. De Ondernemingshelpdesk™ kan hierdoor problemen voorkomen en weet zich hiermee te onderscheiden van andere automatiseerders. Omdat wij deze taken grotendeels geautomatiseerd hebben, kunnen wij dit ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Voordelige support
De Ondernemingshelpdesk™ gelooft in zijn core product en hanteert daarom concurrerende tarieven voor een standaard onderhoudscontract. Over lastige problemen wordt bij ons intern gebrainstormd en vervolgens direct uitgewerkt in een blijvende oplossing. Van deze oplossing profiteren al onze klanten. Zo kunnen de problemen bij andere klanten ook voor jou een oplossing worden en vice versa, zonder dat je er extra voor betaalt.

Flexibel meegroeien
De Ondernemingshelpdesk™ neemt niet alleen je ICT-zorgen uit handen door probleemondersteuning. Ook passen we je ICT-omgeving voortdurend aan met oog op actuele of komende ontwikkelingen. Wij kijken dus vooruit en denken mee. We adviseren je daardoor tijdig over het vervangen, upgraden of uitbreiden van de computersystemen. Met onze ICT-ondersteuning is en blijft je automatisering op orde, flexibel en toekomstbestendig. Zo kan wat ons betreft niets de groei van je bedrijf meer in de weg staan.

De voordelen op een rij
– pro-actieve monitoring tegen aantrekkelijk tarief
– voordelige support binnen standaard onderhoudscontract
– ‘meedelen’ in onze oplossingen bij andere klanten
– flexibel en toekomstbestendig
– geen extra personeelskosten

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze dienstverlening op het gebied van ICT-Beheer of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de “Bel-mij” knop


Bel mij!

Short URL: http://j.mp/1NqJvlo