Supersnelle Internet Back-up

internet-backup

De Ondernemingshelpdesk™ heeft een geheel vernieuwde manier van Internet Back-up. Niet maar 1x per dag – zoals bij veel bedrijven nu het geval is – maar zo vaak je maar wilt.

 

Supersnelle hersteltijden
We zorgen dat je gegevens (documenten, foto’s, etc.) bij elke wijziging meteen in de Cloud een backup krijgen. Afhankelijk van de veiligheids eisen van je onderneming (zowel juridisch als technisch)  adviseren wij de meest passende oplossing en zorgen voor constant en snel werkende gegevens backup.Daarnaast zorgen we voor een regelmatige backup van het computersysteem waar je mee werkt. Als een apparaat uitvalt, dan kunnen we deze snel vervangen en de gegevens weer uit de Cloud terughalen.

Eigen server
Voor computer omgevingen met een eigen server in het pand is een Back-Up Disaster Recovery mogelijk. Dit is een oplossing waarbij ook je eigen server van een supersnelle hersteltijd voorzien wordt. Bij uitval wordt de back-up server door ons binnen no-time virtueel opnieuw opgestart, waardoor je bedrijf snel weer door kan. En dat bijna zonder dataverlies! In het meest optimale geval is de back-up namelijk maar een paar minuten oud. En ook grote hoeveelheden data zijn binnen enkele minuten alweer beschikbaar, ook over normale internetlijnen. Hiervoor wordt op jouw eigen locatie een back-upsysteem geplaatst dat snelle back-ups maakt van alle systemen. Dit systeem repliceert vervolgens de gegevens zo vaak mogelijk naar internet.

Disaster Recovery bij tape back-up
Gebruik je nu andere een back-up oplossing? Hoe snel is de hersteltijd daarvan dan? Back-Up Disaster Recovery  is nodig als een server of een belangrijk werkstation volledig uitvalt. Als er hersteld moet worden van back-up tapes, kan dat een lastige en langdurige zaak worden. Met onze Disaster Recovery via internet wordt die hersteltijd tot een minimum teruggebracht, omdat hiermee de systeemschijven van servers snel kunnen worden hersteld. Daarna gaan we de overige verloren data van tape terughalen. In de meeste gevallen kan de hersteltijd hierdoor worden teruggebracht van dagen naar uren. En bovendien is er niets verloren gegaan, wat met alleen tape back-up nog wel eens het geval is, omdat de systeemschijven daar vaak niet op staan.

Kortom, alle medewerkers kunnen weer snel aan de slag zonder al te veel verlies van werktijd en data!

Meer weten?
We kunnen ons voorstellen dat we je interesse hebben gewekt en dat je meer wilt weten over onze Backup Services of een van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op of beter nog: laat ons jou bellen! Klik daarvoor op de “Bel-mij” knop


Bel mij!

Short URL: http://j.mp/1NqJpKH